BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, October 7

Salam Semua

setelah berkurun dan berzaman tak update...smpai ada yg mnegur...

fisrtly sblm aku terlupa, klu ada yg bminat nak buat tempahan...leh r tgk kat my fb "dieyra znur" sbb wlupun aku tak update blog nih, but still upload latest pictures at FB....hu3

klu r boleh upah org utk update blog nih hari2 kan...tp duit bukan banyak pun...hu3...still looking 4ward for something new dan innovative...ada tak benda yg bile kita pikir je, leh terus masuk ke PC nih???....hahaha...sah2 mngarut aku nih....

2 comments:

@$#N@N! said...

aha...memang mengarut...kalau aku pk je..takyah taip..tup2 dah ada kat skrin..mmg nnti sume pemalas...heeee..

blog LV pun tak terupdate

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)